Close

Goede doelen

Goede doelen 2017

Een belangrijk onderdeel van de Ronde Tafel Maarssen is het verwerven van financiële middelen waarmee wij in staat zijn een bijdrage te kunnen leveren aan diverse, voornamelijk, lokale goede doelen. 

Door het organiseren van ondermeer het Mama is Boos feest, de jaarlijkse Oliebollen actie en onze Sinterklaas activiteiten. Is De Ronde Tafel in de gelegenheid de volgende goede doelen te ondersteunen. 


Kinderboerderij Otterspoor
Kinderboerderij De Vechtse Hoeve
Reinaerde
Stichting Vier Het Leven

Stichting Vier het Leven, het landelijke goede doel welke de Ronde Tafel ondersteund, organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan. Samen uit, samen genieten

Vier het Leven telt landelijk meer dan 1.500 vrijwilligers – veelal cultuurliefhebbers – die zorgdragen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per activiteit waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat.

Goede doelen 2016

Stichting De Molen
Reinearde
Fort Maarsseveen

droge voeten naar de overkant

Stichting De Opkikker

Landelijk goede doel 2016 was Stichting De Opkikker,  een stichting die speciale Opkikkerdagen organiseert voor gezinnen met kinderen die in verband met een ziekte langdurige behandeling ondergaan of die een langdurige behandelding te wachten staan in een met de stichting samenwerkend ziekenhuis. Vele Tafels hebben zich ingezet voor het organiseren en financieren van individuele Opkikkerdagen en/of het meedoen aan één van de jaarlijkse Super Opkikkerdagen.

Cultuur in de Klas